Ihmiset

Asiantuntijat palveluksessasi.

Projektipäälliköt


Rantala Antti, Insinööri

Antti on Rave Rakennus Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä. Yhtiö rakentaa asuntoja, liiketiloja sekä hoiva- ja palvelutaloja. Antilla on kokemusta asunto- ja kiinteistösijoitustoiminnasta. Yli 15 vuotta Antti on toiminut myös matkatoimiston, kahden hotellin (Käenpesä ja Rantakalla) yrittäjänä ja toimitusjohtajana. Hän on myynyt myöhemmin osakkuutensa em. yhtiöistä.

Itkonen Matias, KTM

Matias on SijoittajaPRO Managing Partner ja vastaa SijoittajaPROn Corporate finance -toiminnasta. Matiaksella on vahva kokemus rahoitus- ja sijoitusalalta. Matias on toiminut myös Caritas-säätiön talous- ja kehitysjohtajana ja siellä hänen vastuualueensa oli mm. palvelu- ja hoivatalojen suunnittelu, avaaminen ja kehittäminen.

Kyhälä Kimmo, eMBA, LKV

Kimmo on Ski Resort Ukkohalla-Paljakka Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä. Yhtiön liiketoiminta on matkailu- ja hyvinvointipalvelut (laskettelu, majoitus, kylpylä- ja keilahalli). Kimmolla on pitkä kokemus yritysten hallitustyöskentelystä, liiketoiminnan kehittämisestä, yritysjärjestelyistä ja kiinteistöliiketoiminnasta ja hän on toiminut useiden yritysten hallituksessa, neuvonantajana ja konsulttina liiketoiminnan kehittämisessä sekä yritys- ja rahoitusjärjestelyissä.